Главная » 2019 » Червень » 10 » День кіно
10:56
День кіно

Хмарного прохолодного ранку 7 червня 2019 року бадьорого настрою вихованцям табору "Веселий вулик" надала енергійна фіз-зарядка. Саме в момент її початку на небі проглянуло несміливе сонце, що незабаром знову сховалося. Але це дітей не засмутило. Адже сьогодні у таборі День кіно! А це означає, що буде перегляд мультфільмів, конкурси і ігри.

На сьогодні телебачення і інтернет – один із найдоступніших засобів масової інформації. Тому вихованці табору з великим задоволенням переглянули улюблені художні та мультиплікаційні фільми, які несли позитивний характер, вплинули на настрій дітей та їх емоційний стан, справив незабутнє враження.

Потім вже в таборі між загонами був проведений конкурс малюнків на тему "Мій улюблений герой", де діти представили всім своїх улюбленців з різноманітних мультфільмів та кінофільмів. Малюнки вразили своєю креативністю, яскравістю, добробою. Після конкурсу вихованці табору відвідали гурток « Очумілі ручки», де виготовляли яскраві , літні пробки і

Вихователі доклали максимум зусиль, щоб дозвілля дітей було цікаво організованим. День був насичений і цікавим, та складався з урахуванням побажань дітей.

Категория: Новини школи | Просмотров: 267 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]