Главная » 2021 » Березень » 12 » День українського добровольця
14:58
День українського добровольця

Хоч це Свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу - бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.

З  метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань учні та вчителі  Костянтинівського ЗЗСО № 16 долучилися  до онлайн марафону «День українського добровольця»

Розпочався  цей день, 12 березня  з онлайн  Уроку звитяги. Учні 9 та 10 класів   із зацікавленістю слухали учасників подій антитерористичної операції,  а після обговорили такі питання як хто такі добровольці, хто може стати добровольцем та якими якостями повинні володіти ці люди. Учні 10 класу  долучилися онлайн  церемонії передачі американського посібника «Легка черепно-мозкова травма. Реабілітаційний інструментарій» та прийняли участь у перегляді   фільму «Українські Добровольці».

Учні 7-х класів  приєдналися до онлайн проекту  «Доба пам'яті» .  Цікавими та повчальними були розповіді про події російсько-української війни, історію   українських добровольчих формувань та спогади про полеглих добровольців за участю ветеранів   війни, родин загиблих героїв-воїнів, волонтерів, громадських діячів.

Українські добровольці стали гордістю українського народу!

Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою добровольці постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

Категория: Новини школи | Просмотров: 122 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]