Главная » 2019 » Лютий » 21 » Фестиваль української творчості «З Україною в серці»
21:59
Фестиваль української творчості «З Україною в серці»

Педагогічний колектив ЗОШ № 16 здійснює діяльність у напрямі розвитку творчої особистості дитини та її здібностей і обдарувань. Однією з провідних ідей концепції школи є розвиток творчого потенціалу, закладеного в дитині природою.

Важливу роль у формуванні особистості відіграє мистецтво та художньо – естетична освіта, які є фундаментом людської культури, культури мислення, культури почуттів.

З метою пропаганди та популяризації народної творчості, відродження традиційних свят та обрядів, пісенної спадщини, підтримки та розвитку української національної культури, виховання національно-патріотичних почуттів, збереження духовної та культурної спадщини, 21 лютого в школі пройшов другий фестиваль української творчості «З Україною в серці».

Фестиваль « З Україною в серці»став справжнім святом творчості для учасників та глядачів. На фестивалі лунали пісні про неньку -Україну, народних героїв, красу нашої землі та ,звичайно, про кохання.

Усі класи підготували яскраві виступи: учні декламували українські вірші, співали пісні, виконували українські народні танці, грали на музичних інструментах

Категория: Новини школи | Просмотров: 280 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]