Главная » 2021 » Квітень » 7 » І СОНЦЕМ ЇЇ СЛОВО ЗАСІЯЛО
11:47
І СОНЦЕМ ЇЇ СЛОВО ЗАСІЯЛО

  У рамках плану заходів із відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки у 2021 році, з метою популяризації творчості поетеси, виховання патріотизму та формування естетичного смаку в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів № 16 з 22 по 26 березня 2021 року було проведено виставку малюнків (для 1-4 класів), постерів, колажів, газет (для учнів 5-11 класів) під загальною назвою «Лесин дивосвіт».

      Більшість робіт виконана у формі колажів. Найбільш творчий підхід продемонстрували учні 5-А, 6-А та 10-А класів.  Їхні колажі виявилися найзмістовнішими та найцікавішими. Вони містять від 10 (5клас) до 25 (10 клас) мало відомих фактів, пов’язаних із життям і творчістю геніальної поетеси. Повідомлення ілюструються численними світлинами.

Молодші школярі нашого закладу стали учасниками виставки малюнків-ілюстрацій до творів Лесі Українки. Деякі діти спробували себе і як портретисти, зобразивши саму поетесу.

   Під час проведення обох виставок не було переможців і переможених. Усі учасники залишилися задоволеними тим, що дізналися багато цікавого про надзвичайну жінку, яку називають іще Дочкою Прометея.

 

Учитель Данилик В.М. 

Категория: Новини школи | Просмотров: 137 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]