Главная » 2019 » Лютий » 19 » Якщо ти українець-будь ним!
22:32
Якщо ти українець-будь ним!

Патріотичне виховання дітей та молоді – дуже важлива справа. Вже декілька років поспіль в Україні існує військово-патріотична гра для дітей та молоді «Джура».

19 лютого 2019 року в рамках шкільної гри «Джура» в Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 16 серед роїв 8-10 класів пройшов спортивно-патріотичний квест «Якщо ти українець-будь ним!»

Мета заходу: формувати в учнів громадянські почуття, свідому, соціально активну позицію, патріотизм та розуміння значення кожного окремого вчинку для долі людини й держави; зберігати пам'ять про борців за свободу народу; формувати злагодженість, єдність командної роботи; виховувати повагу до героїчних сторінок минулого, віру в щасливе майбутнє рідної України.

Рій 8-А класу «Вулкан», 9-А «Запорожці», 10-А «Патріоти» презентували свої гасла, назви. Кожна команда отримала карту зі станціями: станція «Мовознавці»- відшукати в чайнворді слова з теми «Традиції українського народу»; станція «Історична»- відповісти на питання Доби козаччини; станція «Картографічна»- позначити на контурній карті України міста за заданими координатами; станція «Спортивна»- пройти смугу перешкод.

Завдяки злагодженій праці в команді, знанням, набутих на уроках, усі рої впоралися із завданнями дуже добре і отримали такі результати: І місце-8-А клас; ІІ місце- 10-А клас; ІІІ місце- 9-А клас.

Категория: Новини школи | Просмотров: 295 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]