Главная » 2021 » Березень » 22 » “Майстер лобзику”
13:24
“Майстер лобзику”

Цей тиждень, у нашому закладі загальної середньої освіти №16, проводилась низка конкурсів, присвячених трудовому навчанню. Метою цих заходів була пропаганда та заохочення учнів до предмету трудового навчання. Весь тиждень діти приносили вироби, зроблені власноруч, а у п’ятницю відбулась виставка робіт учнів 5-х - 9-х класів. Цю виставку також з великою цікавістю відвідували учні молодшої школи.

Наприкінці тижня серед хлопців 5-9 класів були влаштовані змагання. Учні 5-7 класів змагалися за 1-3 місця у номінації “Майстер лобзику”, де вони повинні були виготовити виріб-іграшку (пташку) з елементами техніки шипового з’єднання “впівдерева”. Усі хлопці впоралися з завданням та закінчили роботу своєчасно. Для оцінювання результатів, було запрошено учнів 10-го класу, учасників минулорічних олімпіад з трудового навчання. Майже все учасники зробили завдання дуже якісно, тому переможця визначити було дуже важко, але після обговорення було прийнято рішення надати перемогу хлопцям 6-А класу, які впоралися з роботою найякісніше.

Окремо були організовані змагання між хлопцями 8 та 9 класів. Вони демонстрували техніку роботи з електролобзиком та повинні були зробити однакову деталь для стільця з ламінованого ДСП. Критерії оцінювання були такі: якість, швидкість та дотримання вимог техніки безпеки. Боротьба між учасниками була дуже запекла, однак переміг 8-А клас. Команда цього класу продемонструвала дуже якісну роботу та вміння працювати з електролобзиком.

За результатами змагань, переможці отримали почесні грамоти, гарний настрій та пам’ятні фото.

 

 

 

Вичтель трудового навчання                              Д.К. Бувайло

Категория: Новини школи | Просмотров: 179 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]