Главная » 2021 » Лютий » 25 » «Мандрівки клітиною»
10:01
«Мандрівки клітиною»

Біологія - це наука про життя, про живі організми, які населяють нашу планету. Світ навколо нас прекрасний, і ми – його часточка. 23 лютого в Костянтинівському ЗЗСО №16 в рамках тижня хімії та біології вчитель біології Бурлачук Юлія Сергіївна провела експрес-гру «Вивчаємо будову клітини». Учні 6-А та 6-Б класі при виконанні завдань мали змогу проникнути у загадковий світ клітини і визначити, у чому полягає  її таємничість.

Мета заходу: систематизувати й узагальнити знання учнів про клітину як основну одиницю живого; формувати в учнів потреби й розуміння необхідності охороняти й берегти рослини; формувати науковий світогляд про клітини; розвивати вміння порівнювати, узагальнювати, логічно мислити, робити висновки.

      Основне завдання гри - скласти міні-книжку, яка б узагальнювала всі набуті знання про органели клітини та іх функції. Шестикласники з задоволенням долучились до виконання завдань, діти розподілили відразу всі обов'язки, що сприяло згуртованості класного колективу. Ігрові методи мотивують дітей до вивчення предмету, розвивають у учнів пізнавальний інтерес до предмету біології, формувать культуру спілкування під час змагань.

 

Вчитель біології                                            Ю.С. Бурлачук

Категория: Новини школи | Просмотров: 135 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]