Главная » 2021 » Березень » 21 » Створюємо стінний проект « Обіцянки Землі»
22:39
Створюємо стінний проект « Обіцянки Землі»

Землю потрібно охороняти,
Всіляко оберігати,
Гори, річки і поля -
Це все наша Земля.
Життя на ній адже щогодини
Так залежить від всіх нас,
Що турбота наша їй
З кожним днем ще важливіше.

     У всьому світі 20 березня прийнято відзначати свято під назвою День Землі. Дата 20 березня була обрана і офіційно затверджена у 1971 році ООН для Дня Землі саме тому, що на цей час випадає день весняного рівнодення, коли змінюється біологічний ритм планети, і вона переходить на новий виток свого розвитку, коли відбувається пробудження природи і її оновлення.

    У Костянтинівському закладі загальної  середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16 до дня Землі був присвячений Стінний проект « Обіцянки Землі» .

    Мета проекту: розширити і поглибити екологічні знання; довести до свідомості дітей, що стан природи Землі багато в чому залежить від людини; розвивати вміння знаходити вихід з різних екологічних ситуацій, виховувати бережливе ставлення до природи, почуття відповідальності за все живе на Землі.

   Здобувачі освіти  на виховних годинах обговорювали різні ситуації , які несуть небезпеку майбутньому нашої планети, дивилися відео, обговорювали те що діти можуть зробити для покращення стану нашої планети та зробили відповідальні обіцянки планеті Земля.  

       Свято День Землі - це символ єдності, усвідомлення, що тільки об'єднаними зусиллями ще можливо боротися з глобальними екологічними та існуючими соціальними проблемами на нашій планеті. Тільки спільними зусиллями можна вирішувати глобальні екологічні і соціальні проблеми на Землі.

      Що людина посіє - те й пожне. Не будемо про це забувати!

 

Вчитель початкових класів Хе Ден Сук Степанченко

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 168 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]