Главная » 2021 » Березень » 14 » «У мами на кухні!»
21:55
«У мами на кухні!»

Освітній простір для дітей нового покоління – це атмосфера закладу, де вчителі та однокласники впливають на виховання здобувача освіти та прищеплюють цінності, які є важливими для особистості.

            Так з метою ціннісного ставлення до національних українських традицій та культури нашого народу та виховання у дітей зацікавленості до української кухні та національних страв як спадщини наших предків  у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 пройшов виховний захід «У мами на кухні!».      

            Класний керівник 7-Б  класу Курочка С.О. повернула своїх вихованців до історичних подій, які впливали на культуру харчування нашого народу, звернулась до літературних творів, де великі письменники чарівним словом описували їстівні звички наших предків та залучила батьків, які стали спадкоємцями Великої кулінарної збірки та передали її своїм дітям.

            Також здобувачі освіти мали змогу практично використати набуті знання. Виховний захід співпав з Масляною, тому діти приготували смачні начинки для налисників. Такий досвіт викликав шквал емоцій серед дітей. Вони забули про сучасні гаджети та з задоволенням віддались справі. Таким чином, можна сказати, що харчування – це одна з головних гілок дерева роду та дає змогу зрозуміти, що людина живе не для того, щоб їсти, але їсть для того, щоб жити!

 

Класний керівник   Курочка С.О.

Категория: Новини школи | Просмотров: 149 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]