Главная » 2021 » Березень » 25 » Захистимо та збережемо першоцвіти нашого краю
09:50
Захистимо та збережемо першоцвіти нашого краю

Охорона та збереження першоцвітів - справа кожного. Тож, щоб привернути увагу до проблеми охорони та збереження ранньоквітучих рослин, у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16 Костянтинівської міської ради Донецької області  з 25.02. 2021 року по 25.03.2021 року тривала природоохоронна  акція «Збережемо першоцвіти» в рамках Всеукраїнської акції «Проліска». До акції долучилися учні 1-11 класів.

Мета акції: сформувати в підростаючого покоління природоохоронні навички та дбайливе ставлення до природи, привернути увагу населення до проблеми зникнення першоцвітів у нашому краї, виховувати екологічну свідомість та культуру. Цьогоріч організаторами акції стали учні 8-А класу, які провели різноманітні заходи природоохоронного змісту.

Для учнів 1-4 класів провели екологічні уроки, де юні природозахисники ознайомились з весняними квітами свого регіону, переглянули відеоматеріали, де почули багато пізнавальної, цікавої інформації. Також навчилися малювати та робити весняні квіти своїми руками, адже власноруч виготовлені квіти тішитимуть око, і зривати первоцвіти не потрібно. 

Природоохоронна виставка «Первоцвіти – посмішки весни» зібрала експозицію малюнків, фотоматеріалів, буклетів, лепбуків та агітаційних листівок. Творчі роботи учнів 5-11класів  подарували радість та сподівання на краще майбутнє всім відвідувачам виставки. Закінчилася акція агітаційно- просвітницькою роботою в мікрорайоні школи, де учні 8-А класу розповсюджували листівки серед місцевого населення, щоб кожен  усвідомив, що перші весняні квіти відіграють важливу роль у природі і потребують нашого захисту.

Учитель географії ЗЗСО № 16    Климова О.А

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 186 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]