Главная » 2020 » Листопад » 8 » Кулінарний майстер-клас як засіб профорієнтації підлітків
21:00
Кулінарний майстер-клас як засіб профорієнтації підлітків

         Профорієнтаційній роботі в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 приділяється багато уваги. Тому 2 листопада учні 9-11 класів відвідали кулінарний майстер-клас, організований Фондом Бориса Колеснікова на базі Костянтинівського професійного будівельного ліцею №39.

         Мета заходу - формування готовності до обґрунтованого вибору професії та планування перспектив отримання подальшої освіти, розвиток пізнавальної активності, ініціативності, самостійності, творчості, спостережливості;  формування необхідних у майбутньому професійно важливих якостей особистості, правильного розуміння сутності професійного самовизначення та мотивів вибору професії.

         Цього разу на базі Школи кухарського мистецтва підлітки познайомилися з професією кухаря. Майстер-клас проводив викладач Маріупольського коледжу ДонНУЕТ ім.Т. Барановського, шеф-кухар Зирянов В.В. У рамках тижня італійської кухні діти навчилися готувати пасту пенне «Неаполітано» з тиквою. Майстер не тільки дав рецепт оригінальної страви, й поділився власними секретами, як кожен рецепт зробити неперевершеним.

         Крім того, Владислав Вікторович розповів про свій навчальний заклад, професії, які можна в ньому отримати, зацікавив учнів власною  спеціалізацією.

         Отож, можна впевнено сказати, що старшокласники провели час і приємно, і з користю. А як відомо, позитивні емоції завжди якнайкраще впливають на результат проведеної роботи.

         Класний керівник 11-А класу   Бочкарьова О.М.

Категория: Новини школи | Просмотров: 234 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]