Главная » 2019 » Вересень » 22 » Акція " Подаруй "Голуба Миру"
15:47
Акція " Подаруй "Голуба Миру"

У 2014 році Організація Об'єднаних Націй обрала тему «Право народів на мир», щоби ще раз наголосити на важливості принципів, закладених Декларацією Генеральної асамблеї ООН про право народів на мир, з центральним твердженням про те, що стійкий прогрес людства та реалізація прав людини залежить від миру та безпеки. Напередодні Всесвітнього Дня Миру, різні заходи та кампанії проходять в усьому світі з метою привернути увагу до необхідності підтримку миру. Наша школа не стала винятком.

В рамках роботи учнівського самоврядування, відділом « Милосердя » в Костянтинівський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16 була проведена акція « Подаруй голуба Миру». Учні 5-11 класів самостійно виготовляли « символів миру», щоб подарувати їх всім бажаючим з побажаннями миру та злагоди. Активісти 5-б, 6-а, 5-а, та 8-а класу не забули і про наших молодших школярів. Завітали до них на перерві, та розповіли, як важливо жити в мирі та поважати один одного.

Цей тиждень, з 16 по 20 вересня був проведений під гаслом #разом_проти _булігну. Тож ця акція стала яскравою фінальною подією, яка ще раз нагадала всім, що мир і добробут в країні та світі залежить від нас та наших дій!

Просмотров: 198 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]