Главная » 2021 » Лютий » 4 » Англійській - це цікаво!
11:32
Англійській - це цікаво!

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей.

В Костянтинівськім ЗЗСО № 16 01.02.2021 закінчився  тематичний тиждень Англійської мови.

В середу 27.01.2021 в 4-А та 4-Б класах був проведий урок на тему «Quick English». Мета цього уроку була удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів, а також формування вміння концентрувати увагу. На уроці діти об’єдналися у групи де їм було запропоновано за певний час виконувати завдання. Діти працювали злагоджено та уважно.

А в п’яницю 29.01.2021 в 4-А та 4-Б класах був проведеній урок на тему «Funny Hats Party». Мета цього уроку була розвиток творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків, виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мови якої вивчається, логічно викладати думки, виховувати інтерес до вивчення англійської мови. На цей урок вихованцям було запропоновано прийти у капелюхах, це їм дуже сподобалося. На уроці вони дізналися про англійські традиції та пам’ятки, ще виготовляли невеличкі книжечки з різноманітними капелюхами.

Мета була досягнута, адже учні отримали задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних роботах.

Найкращі знавці англійської мови у кожному класі отримали спеціальні сертифікати.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!

                                    Вчитель англійської мови Носікова А.Ю

Категория: Новини школи | Просмотров: 162 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]