Главная » 2021 » Лютий » 15 » Безпечна школа мрії
20:32
Безпечна школа мрії

Здавалося б, ще вчора діти грали в «морський бій», малюючи в зошит у клітинку кораблі та «стріляючи» один в одного, «класики», стрибаючи на асфальті від одинички до десятки, «козаки-розбійники» або ж «війнушки», бігаючи по всьому двору з пластмасовими пістолетиками. Зараз же діти весь свій вільний час проводять за монітором комп'ютера, граючи в свої улюблені ігри, де віртуальний світ вабить необмеженими можливостями, й діти забувають про все на світі. ЮНІСЕФ Україна разом з Microsoft Україна та освітнім партнером “Інноваційні освітні рішення” запустили конкурс для шкіл Донецької та Луганської областей, де  на платформі Minecraft: Education Edition,  діти віком 8-13 років на чолі з учителем відтворять безпечну для себе школу.

У Костянтинівському  ЗЗСО № 16 учні 6-А класу (Кряжев Д., Тіторов З., Слабунов О., Чернишов М.) разом з класним керівником Шиманською Ю.Ю. створили команду, щоб взяти участь у конкурсі та відтворити свою безпечну школу мрії. Мета команди: створити школу, переосмислити нинішні реалії навчального процесу та реалізувати найбезпечнішу школу мрії в часи пандемії.

Команда працювала над створенням школи 2 тижні. З великим задоволенням діти залишались після уроків, щоб пограти. Створюючи школу, команда врахувала всі правила, які були зазначені в конкурсі: вимірювання температури на вході в учбовий заклад; наявність медпункту; контроль за використання антисептиків для дезінфекції рук; контроль за збереженням дистанції 2 м.; контроль за частотою зміни маски; спортивна зала, навчальні кабінети (створили кабінети на власний розсуд: «Математики», «Української мови та літератури», «Біології», «Хімії», «Інформатики», «Механіки», «Англійської мови»), кабінет директора та вчителів, кімнату для відпочинку, їдальню, фотозону.

Під час створення безпечної школи учні застосовували креативний підхід, використовували нестандартні рішення, інноваційні ідеї. Зараз команда хлопців чекає на результати та перемогу.

 

Класний керівник                                     Ю.Ю. Шиманська

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 157 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]