Главная » 2019 » Жовтень » 11 » «БЕЗПЕЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ДИТИНИ-ЗАПОРУКА ЇЇ ЩАСТЯ»
12:26
«БЕЗПЕЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ДИТИНИ-ЗАПОРУКА ЇЇ ЩАСТЯ»

Для учня в школі немає ближчої людини, ніж класний керівник. Від нього залежить ступінь сформованості дитячого колективу. Вміння згуртувати навколо себе дітей - великий дар і велика робота. Вміння захопити, повести, відкрити світ-неоціненний скарб справжнього педагога. Захоплення вчителя стає захопленням учнів. Інколи риси характеру класного керівника переходять у характер вихованців. Адже байдужість породжує байдужість. І лише вогонь породжує вогонь!

Згідно річного плану роботи в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти 10.10.2019 було проведено засідання методичного об'єднання класних керівників з теми «БЕЗПЕЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ДИТИНИ-ЗАПОРУКА ЇЇ ЩАСТЯ»

Тесленок І.В. познайомила присутніх з поняттям «медіація» та «безпечне освітнє середовище». Обговорили напрямки проектної діяльності в класних колективах. На практичному занятті відпрацьовували техніку "коло". В процесі роботи визначили основні орієнтири, над якими ще потрібно працювати, поговорили про проблеми, які можуть виникнути в роботі та знаходили шляхи їх вирішення.

Категория: Новини школи | Просмотров: 213 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]