Главная » 2019 » Вересень » 27 » « Безпечний Інтернет – це...»
11:33
« Безпечний Інтернет – це...»

У Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16, в рамках предметного тижня, 26 вересня пройшов захід « Безпечний Інтернет – це…..»

Мета заходу: підвищення пізнавального інтересу до предмету «Інформатики»; поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання Інтернету; сприяння обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та про шляхи їх подолання; виховання інформаційної культуру учнів.

Обговорюючи проблеми безпечного Інтернету здобувачі освіти 8-А класу наголосили на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій. Зазначили, що доступ до Всесвітньої мережі відкриває безмежні можливості для навчання і самовдосконалення. Проте часто замість того, щоб використовувати Інтернет для виконання домашніх завдань і досліджень, діти проводять там години, обмінюючись миттєвими повідомленнями, граючись в онлайнові ігри та розмовляючи з незнайомими людьми в чат-кімнатах. Таким чином, з появою Інтернету проблема підтримки балансу між розвагами та навчанням у житті дітей ускладнилася. Багато підлітків, потрапивши в Інтернет, втрачають відчуття часу та реальності. В процесі дискусії, перегляді відеоматеріалу та презентації учні визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків, а також пригадали пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».

Вчитель інформатики: Трискиба О.Д.

Категория: Новини школи | Просмотров: 224 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]