Главная » 2023 » Вересень » 22 » «Безпека дорожнього руху – це життя!»
12:44
«Безпека дорожнього руху – це життя!»

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

Тому традиційно в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

На уроках предмету « Здоров’я, безпека та добробут » та «Основи здоров’я» були проведені тематичні онлайн заходи «Знай та розпізнавай дорожні знаки», «Безпека дорожнього руху – це життя!» та бесіди: «Дорожні знаки та їх значення», «Правила для пішоходів», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів».

Учні в ігровій формі закріпили знання про правила дорожнього руху, безпечну поведінку на вулиці, особливості поведінці на дорозі у різні пори року та при різних погодних умовах.

Бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність!

Вчитель ОЗ І.В. Тесленок

Категория: Новини школи | Просмотров: 34 | Добавил: Irina | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]