Главная » 2021 » Квітень » 26 » Білий птах з чорною міткою»
10:12
Білий птах з чорною міткою»

«Чорнобиль – наша пам'ять, наша біль» - під такими болючими словами у Костянтинівському ЗЗСО № 16 відбувся онлайн  захід ,присвячений 35-й роковини  катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Чорнобиль — набагато більше, ніж просто катастрофа. Ми маємо переосмислити його вплив на Україну. Адже трагедія стала темою для дискусій щодо прав людини, прав громадян, демократії та збереження природи. Після 26 квітня 1986 року світ розділився на «до» і «після». 

Відповідно до постанови Верховної Ради України «Про вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС»  , з метою збереження пам’яті про мужність і самопожертву учасників ліквідації наслідків аварії – наших співвітчизників, вшанування пам’яті жертв трагедії,  для учнів 3-4 класів було проведено онлайн година-реквієм «Білий птах з чорною міткою». Ведучі заходу  згадували трагічні сторінки історії нашої держави,  імена людей, які стали на боротьбу з вогняним драконом, які ціною власного життя боролися з невидимим ворогом. По завершенню, запалили свічки та вшанували  пам`ять загиблих Хвилиною мовчання,  

Урятований світ — найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі.

               Педагог –організатор  Морозова Тетяна Володимирівна

Категория: Новини школи | Просмотров: 115 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]