Главная » 2021 » Грудень » 2 » Будемо чинити доброчесно!
20:31
Будемо чинити доброчесно!

Бути доброчесними – це бути послідовними: не лише говорити, як правильно, а й діяти відповідно до переконань та етичних принципів. Навіть коли ніхто не бачить.

 2 грудня у 6-А класі Костянтинівського ЗЗСО №16 у кількості 19 здобувачів освіти була проведена класна година  «Магічний урок доброчесності».

         Мета заходу: ознайомити дітей  із поняттями «доброчесність», «правило», «академічна доброчесність»; розвивати вміння працювати в команді,  висловлювати власні думки з приводу тієї чи іншої ситуації; виховувати доброчесних громадян України.

      На початку заходу учителька зачитала різні життєві ситуації,а дітям потрібно було обрати  серед них  «позитивні»  та  «негативні» вчинки . Діти в групах обговорювали , чому слід дотримуватись правил , створили колективно «Етичний кодекс 6-А класу». За допомогою прийому сторітейлінгу дійшли до висновку,чому саме слід бути доброчесними , дотримуватись правил . Здобувачі освіти у групах обговорили запропоновані ситуації та   сформували позицію   щодо того, доброчесний чи ні вчинок   героя .

       Якщо кожен із нас буде слідувати  принципу доброчесності, то  наше суспільство стане набагато  розвиненішим. Кожен повинен пам’ятати, що він частина суспільства . І від того,як чинить кожен із нас, залежить майбутнє нашої країни.

 

                                                  Класна керівниця 6-А класу Вікторія ШАРНІЛО

Категория: Новини школи | Просмотров: 100 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]