Главная » 2019 » Листопад » 21 » « День кар’єри »
20:11
« День кар’єри »

Вибір професії, яка відповідає інтересам і нахилам особистості молодої людини – завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому треба постійно, цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу і любові до певного виду професійної діяльності.

З метою сприяння професійному самовизначення молоді, формуванню позитивного ставлення до професій, що користується попитом на ринку праці, для учнів Костянтинівського ЗЗСО № 16 пройшов « День кар’єри »,організований Костянтинівський центром занятості за участю представників

- Донбаської Державної Машинобудівної Академії - Захарова Вікторія Володимирівна;
- Луганського Національного Аграрного Університету – Зайцева Людмила Володимирівна та Павлова Юлія Вікторівна;
- Донбаської Державної Академії Будівництва та Архітектури – Кузьмін Віктор Степанович та Кузьміна Вікторія Павлівна;
- Костянтинівського міського об’єднаного комісаріату – Захарченко Михайло Вікторович та Рябов В’ячеслав Артурович;
- Костянтинівського відділу поліції – Жданов Владислав Миколайович та Довгопол Віталій Вікторович.

Провідні фахівці центру зайнятості ознайомили учнів з сучасними тенденціями на світовому та національному ринку праці, професійними назвами робіт майбутнього та основними передумовами успішної кар’єри. Актуальною була розповідь про основні принципи вибору сфери діяльності, в основі якого лежить гармонійне поєднання можливостей, психічних та фізіологічних особливостей працівника і вимог професії, станом ринку праці в місті та районі.

Із зацікавленістю учні слухали та дивилися презентації вищих навчальних закладів освіти, Костянтинівського військкомату та відділу поліції. Представники докладно розповіли про вступну кампанію, діючі підготовчі курси та консультації. Всі бажаючі отримали інформаційні бюлетені, а також розгорнуті відповіді спеціалістів.

Цей день став корисним для багатьох учнів школи, бо професійне самовизначення сьогодні – запорука успішності в майбутньому!

Категория: Новини школи | Просмотров: 239 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]