Главная » 2019 » Серпень » 29 » День пам'яті захисників України
10:22
День пам'яті захисників України

На виконання Указу Президента України від 23 серпня 2019 року № 621/2019 «Про День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», із метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві, 29 серпня 2019 в Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16 був проведений  мітинг біля меморіальної дошки на честь Олександра  Пономарьова.
Події, які відбуваються на сході України, не змогли пройти осторонь Олександра Олександровича. Він був справжнім патріотом своєї держави. Тому, не вагаючись, в березні 2015 року пішов служити головним сержантом-командиром відділення взводу охорони в Костянтинівському військовому комісаріаті. Після демобілізації в березні 2016 року Олександра продовжив службу в лавах ЗСУ за контрактом з військовою частино  В2970  - 54-я окрема механізована бригада.  Але Іловайська трагедія забрала життя Героя.
Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв. Олександр Пономарьов, герой ордена « За мужність » ІІІ ступеня,   з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування його пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв.

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 223 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]