Главная » 2019 » Жовтень » 7 » День захисту тварин
19:52
День захисту тварин

Учні Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 долучились 2-4 жовтня 2019 року до проведення «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин), присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який відзначається 4 жовтня.  З метою формування у молодого покоління гуманного та дбайливого ставлення до тварин; підвищення свідомості школярів щодо необхідності захисту  тварин, відповідальності за жорстоку поведінку з тваринами у школі було проведені заходи: 
-Урок-діалог «Захист тварин – справа честі» для учнів 5-6 класів, під час якого діти говорили про «братів наших менших» з  любов’ю, ніжністю та хвилюванням, особливо про домашніх улюбленців. Спілкувались і про відповідальність людей щодо тварин, які опинились у складних умовах існування.
- «Хвостата вікторина» для учнів 7 класу, під час якої команди дівчат та хлопців розв’язували різноманітні завдання з особливостей поведінки тварин.
Всесвітній день тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин. Тож давайте не забувати про те, що ми одна велика родина на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі.


Учитель географії         О.А.Климова 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 200 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]