Главная » 2019 » Лютий » 6 » До Всесвітнього дня водно-болотних угідь
21:26
До Всесвітнього дня водно-болотних угідь

Конвенція про водно-болотні угіддя (відома під назвою «Рамсарська конвенція», за назвою міста заснування - Рамсар, що в Ірані) розпочала свій відлік 2 лютого 1971 року. Відтепер 2 лютого відзначається Всесвітній день водно-болотних угідь. Україна поновила своє членство у 1996 році та входить в число 169 країн-Договірних Сторін Конвенції.

З метою формування екологічної свідомості підростаючої молоді, усвідомлення важливості та необхідності охорони водно- болотних угідь рідного краю у Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16 відзначався Всесвітній день водно-болотних угідь, який пройшов під девізом ,,Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього”.

Протягом тижня (04.02.19- 08.02.19) у школі були проведені бесіди «Користь та шкода від осушення боліт», інформаційні хвилинки «Цікаві факти про водно-болотні угіддя», екологічні уроки «Болото – природне угрупування», під час яких учні аргументували важливість збереження екосистеми водних угідь задля збереження біосфери в цілому та забезпечення сталого розвитку людства, охорони зникаючих видів птахів та рослин, збереження місцевих видів риб.

Учитель географії О.А.Климова

Категория: Новини школи | Просмотров: 329 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]