Главная » 2021 » Березень » 26 » « Добрий день, шановна казко!»
10:03
« Добрий день, шановна казко!»

Триває Тиждень дитячого читання і 25 березня 2021 року   учні 3Акласу ЗЗСО №16 відвідали шкільну бібліотеку.  Зустріч   «  Добрий день, шановна казко!»   була присвячена казці.

Мета: продовжувати знайомити дітей з народним та авторськими  казками; розвивати зв’язне мовлення, пізнавальні інтереси, мислення учнів; виховувати естетичні почуття, позитивне відношення до героїв казки, виховувати у дітей моральні якості на прикладі казок; викликати в учнів почуття поваги і любові до книги, інтерес до читання; прищеплювати знання та вміння бережливого поводження з книжкою.

  

    Дітям було запропоновано огляд збірників  з казками народів світу, літературними та українськими народними казками. Під час огляду учні визначили які казки є у шкільний бібліотеці. Читали назву збірників казок, авторів та оглядали ілюстрації у книгах.

   Потім за допомогою слайдовой  презентації провели вікторину « Впізнай героя казки». Бажання відповісти першим було у кожного. Більш активними були Корольова К., Муталова А.,Сінгур А.

    Бібліотекарка Гецман Г.І. розповіла дітям про великого казкаря Г.Х.Андерсена, про те, що сьогодні без казок цього письменника неможливо дитинство будь якої людини.

     Закінчилась година переглядом мультфільму « Дикі лебеді» за мотивом казки Андерсена.

           Усі учні були задоволені цім спілкуванням з книгою,казкою.

Не можемо без казки у світі ми жити.

Бо казка нас вчить, як потрібно дружити,

Як зло подолати, як хитрих провчити,

Як чуйних і добрих й сміливих любити.

 

Зав.шк.бібліотекою ЗЗСО№16     Гецман Г.І.

 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 152 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]