Главная » 2023 » Грудень » 6 » Добрими ділами славлять діти Миколая!
20:16
Добрими ділами славлять діти Миколая!

День Святого Миколая – свято добрих справ та милосердя!

З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Ми впевнені, що головне бажання усіх сьогодні – Перемога і мирне спокійне життя.

Учні та педагоги Костянтинівського ЗЗСО № 16 щиро вітають всіх зі Святом Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду!

Нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й мир і благополуччя рідній Україні! Пам’ятаймо, що день святого Миколая – свято добрих справ і милосердя!

Робити добрі справи, особливо у важкі часи війни, – потреба кожної людини! Посміхнутися комусь, простягти руку допомоги або просто сказати добре слово підтримки! Нагодувати безпритульну тваринку або насипати зернятко в годівничку! Зробити вітальну листівку для воїнів або допомогти літнім людям! Пам’ятаймо, що день святого Миколая – свято добрих справ і милосердя, тому діти нашої школи активно долучилися до ФОТО ФЕСТУ ДОБРИХ СПРАВ «Добрими ділами славлять діти Миколая!» Кожна дитина поспішала поділитися доброю справою, зробленою з любов`та від щирого серця!

Нехай добрі справи і милосердя завжди будуть супутниками нашогожиття!

Педагог-організатор Тетяна МОРОЗОВА

Категория: Новини школи | Просмотров: 26 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]