Главная » 2019 » Вересень » 2 » «Добро спішіть творити, люди»
20:15
«Добро спішіть творити, люди»

2 вересня 2019 навчального року в Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 Донецької області для учнів 11 –А класу пройшов перший урок «Добро спішіть творити, люди»

Мета: донести до свідомості учнів, що доброта — найкраща риса характеру людини. Створити умови для виховання небайдужого ставлення до людей, які потребують допомоги; формувати активну життєву позицію, яка проявляється в дієвій допомозі людям похилого віку, ветеранам війни, сиротам, інвалідам; виховувати високі моральні якості. Виховувати в учнів бажання творити добро, здатність боротись проти зла.

До випускників завітав гість заступник міського голи Разумний Ю.Г. який привітав дітей з початком нового навчального року і побажав щоб всі їх мрії збулися.

Протягом уроку діти подивились соціальні ролики про добро, людей та дітей інвалідів,сиріт, героїв війни на Донбасі. Наприкінці заходу кожен учень взяв долоньку доброти і написав побажання. Як рефлексія створили ланцюжок «Доброти», тримаючись за руки.

Класний керівник Стародубцева Ірина Володимирівна побажала дітям : « Ви - гордість та майбутнє України. Вам продовжувати розбудову незалежної Батьківщини. Слава Україні. Героям слава.»

Класний керівник 11-А класу - І. В. Стародубцева

Категория: Новини школи | Просмотров: 247 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]