Главная » 2023 » Червень » 2 » Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок –запрошує нас на останній урок!
12:49
Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок –запрошує нас на останній урок!

Нещодавно для першокласників Костянтинівського закладу загальної середньої освіти №16 відкрилася нова сторінка життя – шкільна пора. А вже сьогодні ми зібралися на останній урок.

Мета. Підвести підсумки першого року навчання; відзначити досягнення учнів; виховувати бажання гарно вчитися, приймати активну участь у житті класу та школи, зростати справжніми громадянами своєї держави.

Під час віршованого флешмобу «Прощавай, Букварику!» учні з гордістю розповідали про свої успіхи та перемоги. А їх у малечі немало. Протягом навчального року діти не тільки старанно вчилися, а й брали участь у Всеукраїнських конкурсах, акціях, олімпіадах. Мають багато нагород. Ці досягнення – приклад працездатності, цілеспрямованості, ентузіазму і самовіддачі. Сьогодні першокласники отримали листи від Букварика з побажаннями, Дипломи про закінчення 1 класу та Грамоти за активну участь в житті класу та школи. Корисним подарунком для учнів стали «Помічники школяра» з української мови та математики від вчителя. Дітей вітали: керівник закладу Тетяна Потримай, класна керівниця та батьки.

Щира подяка батькам за підтримку і піклування. В такий нелегкий час дорослі навчались і творили разом з дітьми, несли в їх душі ніжний світ й добро, долали разом труднощі.

Дітям хочеться побажати постійного прагнення до отримання нових знань, відмінної успішності, справжніх друзів і завжди гарного настрою. Нехай знання даються легко, мрії збуваються, канікули принесуть море вражень та задоволення!

Класна керівниця 1 класу Олена Шевченко

Категория: Новини школи | Просмотров: 59 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]