Главная » 2019 » Листопад » 7 » Енергозбереження - крок до майбутнього
21:49
Енергозбереження - крок до майбутнього

Цей тиждень у нашій загальноосвітній школі №16 пройшов під гаслом «Енергозбереження». Всі учні від 1-х до 11-х класів приймали активну участь, кожні у своїх номінаціях.

Метою цього заходу було формування у дітей та підлітків свідомого ставлення до нашої рідної планети. Адже ми бачимо що за останні десятиріччя люди бездумно та жадібно експлуатують ресурси нашої рідної планети. Це приводить до того, що у світі трапляються різні катаклізми, що приводять до руйнування цілих міст та гибелі сотень людей.

Протягом тижня діти дізналися як вони можуть приймати участь у всесвітньому проекті енергозбереження. Це дуже прості речі, але якщо кожен буде їх виконувати, наша земля буде нам дуже вдячне. Наприклад, слідкувати за розходом електроенергії (вимикати за собою світло), не залишати увімкнутим комп’ютер, якщо він не потрібен, економити тепло в зимній період, також кілька порад по економії газу та інше. Збирати макулатуру, щоб запобігти вирубці лісу тощо.

Діти також були ознайомлені з існуючими на теперішній час альтернативні джерела енергії. Зокрема вітрова, сонячна та геотермальна енергія. Ця галузь за останні роки постійно розвивається, що дозволяє менш використовувати газ, нафту, вугілля та інші ресурси, які дуже шкодять навколишньому середовищу.

Бувайло Д.К.

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Новини школи | Просмотров: 212 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]