Главная » 2021 » Листопад » 11 » «Енергозбереження в наших руках»
11:00
«Енергозбереження в наших руках»

Україна має значні природні ресурси та унікальне навколишнє середовище, але водночас є однією з найбільш екологічно забруднених країн регіону та однією з країн світу, де енергія використовується найменш ефективно.

З метою формування у здобувачів освіти свідомого ставлення до необхідності збереження енергетичних ресурсів у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 з 08 по 12 листопада 2021 року дистанційно проходив Тиждень енергозбереження та енергоефективності. В рамках тижня було проведено ряд заходів, спрямованих на інформування, виховання та бережливого ставлення до енергетичних ресурсів

В початковій  школі відкрився тиждень енергозбереження та енергоефективності тематичною класною годиною «Будеш світло вимикати, про країну будеш дбати!», де класні керівники  дітям розповідали про  ощадливе ставлення до використання паливно-енергетичних ресурсів. Чим раціональніше ми використовуємо тепло та електричну енергію, тим менше втрачається природних ресурсів, зберігається довкілля від забруднень.     Адже, розумне та ефективне використання енергоносіїв в побуті не тільки зменшує витрати в бюджеті кожної родини, а й зміцнює економічний стан країни.
Діти 1 і 2 класів під час заходу отримали багато корисної та пізнавальної інформації щодо економного використання води, електроенергії та енергетичних ресурсів, переглянувши науковий мультфільм «Добре світло».  Здобувачі освіти 3і 4 класів проявили свої творчі здібності під час виготовлення листівок «Бережіть світло».

Діти отримали багато корисної та пізнавальної інформації щодо економного використання води, електроенергії та енергетичних ресурсів.  Адже маленьке зусилля кожного рятує оточуюче середовище, рятує Землю, рятує всіх.

 

Вчитель фізики  Т.В.Кряжева

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 116 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]