Главная » 2023 » Травень » 18 » Флешмоб «Вишиванка єднає Україну»
22:38
Флешмоб «Вишиванка єднає Україну»

День вишиванки — це не лише свято національної свідомості, патріотизму, а й краси та дружби. Свято національного костюму спрямоване на те, щоб зберегти історичну цінність української традиції створення і носіння вишиванок. День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів.

Щороку, у третій четвер травня, вся Україна, а також кожен куток планети, де живуть українці, перетворюються на фантастичну красу!

Зараз тривають важкі часи для всього українського народу, але наші люди залишаються вірними традиціям своєї Батьківщини. Багатьом здобувачам освіти та вчителям прийшлося покинути рідні домівки. Наше спілкування відбувається в онлайні. Але і хто залишився вдома, і хто зараз за кордоном одягли найкрасивіші, найрізноманітніші традиційні вишиванки, щоб показати всьому світу нашу єдність, нашу силу, нашу любов до неньки України.

Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці школи разом з педагогами та батьками відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу!

Категория: Новини школи | Просмотров: 67 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]