Главная » 2021 » Лютий » 8 » Геокешинг «Пошук мовних скарбів»
21:52
Геокешинг «Пошук мовних скарбів»

Грецьке «гео» - Земля

 Англійське «cache» - схованка

   В рамках тижня початкових класів в 4-А класі Костянтинівського ЗЗСО №16 другого лютого було проведено геокешинг «Пошук мовних скарбів».

Мета заходу: формувати вміння працювати з картами та схемами, чітко виконувати творчі завдання; розвивати пізнавальний інтерес, уміння орієнтуватися в часі та просторі; сприяти об’єднанню дітей в єдиний дружній колектив; виховувати  почуття любові до рідної мови.

   Маленькі школярики - найдопитливіші, найталановитіші  діти, тому їхнє шкільне життя повинно бути сповненим цікавими несподіванками, дивовижними відкриттями та пошуками себе у різних  видах діяльності.

   Геокешинг - є інноваційною формою роботи з учнями. Це – цікавий і, водночас, ефективний спосіб засвоєння школярами необхідних знань, умінь та навичок. Інтерактивні вправи, виконання яких передбачає участь у заході , стимулюють інтерес учнів, забезпечують активну участь учасників, згуртовують колектив учнів.

   Цікаві пригоди, подорожі з лабіринтами, веселі  завдання  чекали на дітлахів на кожному етапі геокешингу.

   А винагородою за спритність, наполегливість та старанність став знайдений скарб- ключова фраза геокешингу:  «Хочеш добра своїй нації  – не нехтуй  рідною мовою…»

Класний керівник

4-А класу

Генатуліна С. А.

Категория: Новини школи | Просмотров: 158 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]