Главная » 2020 » Січень » 29 » Герої Крут- для нащадків взірець
09:28
Герої Крут- для нащадків взірець

29 січня 2020 року для здобувачів освіти 5-6 класів Костянтинівського ЗЗСО № 16 пройшла виховна година у формі усного журналу «Герої Крут- для нащадків взірець».

Мета заходу: вшанування традицій боротьби за незалежність України та військової звитяги захисників рідної землі, формування патріотичних почуттів.

Під час виховної години здобувачі освіти здійснили віртуальну подорож у більш давні часи – у 1918 рік: познайомилися з учнями 2-ї Української гімназії ім. Кирило-Мефодіївського братства м. Києва, які добровольцями поїхали на фронт разом зі студентами Київського університету Св. Володимира та Українського народного університету захищати незалежність Української Народної Республіки. Побували на станції Крути, де героїчна участь в бою за цю станцію прославила наших героїв – київських студентів і гімназистів. Відвідали меморіальний комплекс «Пам’яті Героїв Крут». Подивилися на зброю зразка 1918 року та висловили власні враження.

Насамкінець, хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих героїв, а на обличчі сучасних учнів можна було прочитати, що героїчна смерть цих молодих хлопців чимось особливо вразила іх. Адже коли до такої самопожертви здатна молодь- нація незнищенна.

Класний керівник 5-А класу Шиманська Ю.Ю.

Категория: Новини школи | Просмотров: 205 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]