Главная » 2023 » Травень » 23 » «Герої не вмирають»
09:57
«Герої не вмирають»

Сьогодні, 23 травня, українці відзначають День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролись та продовжують боротися за рідну землю протягом не одного століття.

Цього дня тисячі українців виходять на вулиці міст та беруть участь в урочистостях з нагоди пам’яті загиблих героїв: козаків, повстанців, січових стрільців та тих, хто сьогодні захищає рідну Україну на передовій!

З метою вшанування пам`яті усіх справжніх патріотів, які стали до боротьби за вільну, демократичну, мирну Україну, віддавши найдорожче що мали, - своє життя, у Костянтинівському ЗЗСО № 16 відбувся онлайн захід «Герої не вмирають», присвячений найкращим синам своєї Батьківщини, всім тим, хто віддав життя в боротьбі за рідну землю та її свободу.

Лідери учнівського самоврядування10 а класу, джури рою « Хортиця » Марія Гічкіна, Роман Долженко та Артем Ткаченко нагадали  учням 5-11 класів про те, що ми, українці – народ, який має стародавню історію, багату культуру і калинову мову, які треба захищати. Ми в боргу перед захисниками, які віддали своє життя! Тому треба обов'язково знати, пам'ятати та робити висновки з тих подій, які відбувалися, і не залишатися байдужими!

Хвилиною мовчання вшанували усіх, хто навічно пішов від нас, хто заради миру та справедливості пожертвував собою.

Нині, як і сотні років поспіль, українці гинуть, виборюючи право бути вільними. Ми пам’ятаємо кожного, хто загинув, та продовжуємо їхню боротьбу, аби наша країна залишалась незалежною!

Слава Героям України!

Педагог-організатор Тетяна МОРОЗОВА

Категория: Новини школи | Просмотров: 61 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]