Главная » 2023 » Вересень » 29 » Герої рідного краю
11:55
Герої рідного краю

                     Спасибі Вам, захисники Вітчизни!

                    Усім, хто землю рідну боронить…

                    В боргу ми перед Вами, аж до тризни.  

                    Хай  Матір Божа Вас усіх хранить!

     29.09.2023року  у Костянтинівському ЗЗСО №16 пройшла низка уроків присвячених Дню захисників та захисниць України. У 4 – А класі було проведено урок  «Герої рідного краю».

  Мета уроку: формування сталих знань про героїчну боротьбу українського народу за утвердження та збереження суверенітету власної держави, ідеалів національної гідності, свободи, народної єдності, підвищення рівня громадської свідомості учнів, формування почуття гордості за свою країну, а також героїчний приклад захисників і захисниць України.

  На початку уроку пролунав Гімн України, який створив атмосферу значимості цього заходу.    Далі згадали історію захисників України, яка сягає часів давнини. Учні переглянули мультфільм  «Бравий молодий козак» , який демонструє і  звичаї козаків, і вдачу сильних духом козачок, здатних боротися за свободу. Обговорення мультфільму було активним та цікавим.

  Наша Батьківщина в небезпеці. На її захист стали чоловіки та жінки. І наші герої - поруч з нами. «Жива історія» - так називалася наступна сторінка нашого заходу. Батьки дітей нашого класу теж захищають рідну землю, про те розповіли наші учні. Це звичайні чоловіки, які зі   зброєю у руках захищають наш спокій.

  На уроці кожна дитина мала можливість висловити свою думку, що саме для неї є Україна. Відповіді учнів були дуже зворушливими. Бо майже кожен розповів про свою любов до України, про велике і зараз головне бажання, щоб скоріше настав довгоочікуваний мир на нашій рідній землі.

  Український народ мужньо відстоює право вільно жити на своїй землі. Українці змогли довести усьому світу, що ми згуртовані, мужні, нескорені, а найбільше наше багатство – це  свобода.

                                                                     Героям слава! Слава Україні!

                                                                    Вертайтеся живими з того бою!

                                                                    За вас, відважних,молимось ми нині…

                                                                    Чекаєм  з Перемогою Святою!

                                                        Класна керівниця 4 -А класу Наталія Жирнова

Категория: Новини школи | Просмотров: 63 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]