Главная » 2019 » Лютий » 20 » Герої серед нас
19:36
Герої серед нас

Сьогодні, через 5 років після подій Революції гідності, ми вшановуємо пам’ять тих, хто, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, віддав своє життя.

20 лютого 2019 року в Костянтинівській ЗШ І-ІІІ ступенів № 16 для учнів 1-11 класів пройшла літературно-музична композиція до Дня Героїв Небесної Сотні «Герої серед нас».

Мета заходу: формувати почуття гордості за свій народ, який віддав своє життя заради миру на землі, патріотизм, активне ставлення до життя, риси громадянина нашої держави; сприяти вихованню національної самосвідомості та осмислення відповідальності за майбутнє країни.

Початок заходу традиційно розпочався Державним Гімном України.

Далі ведучі Поколенко Марія та Діордійчук Марія нагадали всім присутнім про ті жахливі події, які витримала держава, окремо зупиняючись на переломних моментах у перебігу Революції. Під час співу пісні «Мамо, не плач», який виконували учениці 8 та 11 класу, дівчати змогли передати сум, біль, тугу, любов матерів, які залишилися самі, втративши своїх дітей у цих жахливих подіях. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих під час Революції гідності.

На захід був запрошений гість - Лавров Василь Володимирович, старший солдат міського військкомату, який звернувся до дітей, бажаючи всім миру та перемоги. «Коли мене питають: чи страшно мені на війні? Я відповідаю: страшно, як і всім іншим хлопцям. Але я мушу їх підтримати. Ми боремося за єдність, свободу, Європейську Україну. За те, щоб ви могли вчитися…»

Хочеться вірити, що любов, повагу до Батьківщини ми пронесемо в своєму серці й передамо наступним поколінням.

Категория: Новини школи | Просмотров: 269 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]