Главная » 2019 » Вересень » 26 » Гра «European Flags
09:31
Гра «European Flags

26 вересня відзначається Європейський день мов як спосіб підтримки мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі. Дійсно, зараз стає все більше і більше людей, які вільно розмовляють, як мінімум, однією іноземною мовою.

Стандартом для сучасного європейця вважається володіння, як мінімум, двома іноземними мовами. Тому це свято закликає до викладання та вивчення іноземних мов, оскільки це шлях до взаєморозуміння між народами та державами.

Таким чином з метою зміцнення та розбудови взаєморозуміння та дружби, а також співпраці між країнами виучуваних іноземних мов у культурно-освітній сфері 26 вересня 2019 року у Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 пройшла низка заходів присвячені цій події. Наші талановиті учні продекламували вірші та виконували пісні різними мовами Європи: українською, англійською,італійською та німецькою мовами.

Також була організована гра між учнями 7-9 класів «European Flags», діти з задоволенням розглядали прапори країн Європи та називали країни, яким вони належать. Гра «Розмалюй прапор» викликала шквал емоцій серед учнів 5-6 класів, які намагалися відтворити кольори прапорів після перегляду відео-роліків

Свято до Дня Європейських мов пройшло дуже цікаво та весело. Всі учні отримали заряд позитивної енергії та ще раз переконалися у необхідності дізнаватися якомога більше інформації про Європу, вивчати мови різних народів ,розширювати свій світогляд, ставати полікультурною людиною, бо як говорив відомий німецький поет та драматург Й.В.Гете: «Скільки мов ти знаєш – стільки раз ти людина».

Категория: Новини школи | Просмотров: 234 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]