Главная » 2019 » Березень » 18 » Гра- квест «Шануймо Тараса Шевченка»
19:39
Гра- квест «Шануймо Тараса Шевченка»

15 березня в Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 16 відбулася гра- квест «Шануймо Тараса Шевченка» серед учнів 5-6 класів.

Мета заходу: поглиблювати знання учнів про життєвий і творчий шлях поета; розвивати творчі здібності, пам'ять школярів; виховувати почуття любові та поваги до рідної мови, художнього слова; вшанувати пам’ять національного генія, народного поета України Т.Г.Шевченка.

На початку заходу учні представили свої команди: 5-А - «Спортивні», 5-Б- «Поезія», 6-А – «Кобзарі». На їх чекали станції «Цифри», «Поезія», «Асоціативний портрет», «Я художник», де вони згадували дитинство, друзів, творчість письменника. На одній зі станцій учням треба було вгадати Т. Шевченка за очима- всі учні з цим завдання впоралися на відмінно.

За результатами квесту команди посіли такі місця: І м.- 5-Б- «Поезія», ІІ м. - 5-А - «Спортивні» та 6-А – «Кобзарі».

Беручи участь у заході, учні отримали нові емоційні враження та переживання, поводилися вільно та були активними співрозмовниками.

Хочеться вірити, що наші діти, коли виростуть, будуть любити й оберігати близьких, шанувати традиції українського народу, творити красу й добро.

Категория: Новини школи | Просмотров: 252 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]