Главная » 2020 » Січень » 30 » Іловайськ 2014
11:53
Іловайськ 2014

29.01.2020 року здобувачі освіти 11 – А класу Костянтинівського закладу загальної середньої освіти № 16 відвідали міський краєзнавчий музей , де проходила фотовиставка « Іловайськ 2014»

Мета: вшанувати патріотизм і мужність воїнів України 2014 року; виховувати в учнях почуття патріотизму, любові до рідної країни; розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Фотовиставка була створена фотокореспондентами які були підчас Іловайського катлу з бійцями. Автори : Гляделов, Дондюк, Лисейко та Левін. 60фото експозицій і до кожної є своя анотація. 29 серпня 2014 р. сталась найжахливіша в сучасній історії України трагедія. Колони українських військових, що виходили з оточення під Іловайськом по так званому «зеленому коридору», були підступно розстріляні з важкої зброї регулярними російськими військами. Україна зазнала найважчих втрат за весь час російсько-української війни. Батальйон Донбас» розповідає про події серпня 2014 р. та долі бійців добровольчого батальйону «Донбас», що билися і вмирали за нашу свободу.

Стоїть сумна, похилена верба...

Україна і її судьба...

Горить, немов свіча, тополя —

То України горда доля.

Червоні люди, в снігу калина —

То України сліз краплини...

Вчитель історії Стародубцева І. В.

Категория: Новини школи | Просмотров: 224 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]