Главная » 2021 » Лютий » 2 » Інформаційний вісник «In the world of English. Her majesty the queen Elizabeth II»
20:34
Інформаційний вісник «In the world of English. Her majesty the queen Elizabeth II»

У рамках проведення тижня англійської мови 01.02.2021 року учителем  англійської мови Тубольцевою І.А. були проведені інформаційні вісники у 5 та 6-х класах.

       У 5 класі був проведений захід під назвою  «In the world of English. Her majesty the queen Elizabeth II» (У світі англійської. Її величність королева Єлизавета ІІ). Мета: розширити ерудицію учнів у галузі лінгвокраїнознавчих знань; поглибити знання учнів про англійську мову в світі, Велику Британію,  постать королеви Єлизавети ІІ; формувати розуміння про важливість оволодіння англійською мовою і по­требою  користуватися нею як засобом спілкування; виховувати пізнавальний інтерес до традицій та звичаїв англомовних країн, інтерес до вивчення англійської мови.

       Учні дізналися назви найбільших англомовні країни світу та їх символіку, про важливість вивчення англійської мови у 21 столітті. Також діти отримали цікаву інформацію про королеву Єлизавету ІІ, її значення для Об’єднаного Королівства та англомовного світу загалом. Для донесення навчального матеріалу учням були використані презентації та відео сюжети з цієї тематики. Отриманий матеріал стане в пригоді учням при вивченні теми «Подорож», де буде детально вивчатися інформація про Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, державну символіку та традиції цієї держави.

         У 6-х класах був проведений інформаційний вісник під назвою «English-speaking countries» («Англомовні країни світу»). Мета заходу: розширити ерудицію учнів у галузі лінгвокраїнознавчих знань; поглибити знання учнів про англійську мову в світі, англомовні країни; розвивати та стимулювати пізнавальну діяльність учнів; формувати розуміння про важливість оволодіння англійською мовою і по­требою користуватися нею як засобом спілкування; виховувати пізнавальний інтерес до традицій та звичаїв англомовних країн.

       Учні дізналися про найбільші англомовні країни світу, їх столиці та символіку, про кількісний склад населення цих країн, яке вільно володіє англійською мовою і про важливість вивчення англійської мови для сучасної людини, тому що англійська поширена у всіх сферах нашого життя.

       Для активного засвоєння  матеріалу учнями, були використані презентації та відеосюжети відповідної тематики. Отриманий матеріал стане в пригоді учням при вивченні теми «Велика Британія», на вивчення якої передбачено 12 годин і де буде детально вивчатися інформація про Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, державну символіку, традиції і звичаї цієї держави, королівську родину.

      Високі вимоги, які висуваються до прак­тичного володіння англійською мовою, не залишають сумніву в тому, що сучасна людина повинна не просто вільно володіти всіма видами мовленнєвої діяльності,  але й бути обізнаною в географії, іс­торії, культурі, звичаями країн, мову яких ви­вчає. Вивчення країнознавчого матеріалу також дозволяє більш об’єктивно оцінити події в історії та культурі англомовних країн, краще і глибше зрозуміти історію свого наро­ду, краще розібратися в процесах, що відбуваються в Україні.  

       Проведені вісники поглибили знання учнів  про постать королеви, англомовні країни, значення англійської мови в сучасному світі, допомогли заохотити учнів до більш старанного вивчення  англійської мови,підтриму­вати постійний інтерес до навчання, самовдосконалюватися.

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 141 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]