Главная » 2019 » Лютий » 5 » « Інтернет – всі «За » та «Проти»
19:35
« Інтернет – всі «За » та «Проти»

Мені здається, що про сучасний світ дуже важливо зрозуміти одну річ: велике розмаїття інформації не гарантує її достовірності»

Річард Гір

З нагоди Всесвітнього Дня безпечного Інтернет, який проводиться за ініціативою Міжнародної академії інформатизації (МАІ), що має генеральний консультативний статус в Економічній і Соціальній радах ООН, в Костянтинівській загальноосвітній школі №16 пройшов захід « Інтернет – всі «За » та «Проти»».

Мета заходу: підвищення освіченості здобувачів освіти з питань безпечного використання Інтернету ; поширення знань про відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Учні сьомих класів охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті. Наголошували на позитивному та корисному використанні Інтернету, а також вказали на негативні наслідки інформаційних технологій. Школярі створили пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».

Учні зазначили, що захід дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вчителів, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.

Вчитель інформатики Трискиба О.Д.

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Новини школи | Просмотров: 283 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]