Главная » 2021 » Квітень » 16 » "Я хочу жити в чистому світі"
21:57
"Я хочу жити в чистому світі"

16 квітня для всіх здобувачів освіти Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16 пройшов єдиний тематичний вісник «Я хочу жити в чистому світі». Метою заходу був   розвиток умінь та навичок правильної поведінки в довкіллі,виховання особистої відповідальності за охорону навколишнього середовища, культури поведінки, спостережливості,усвідомлення того, що людина — частина природи.

         Під час підготовки до вісника здобувачі освіти  початкової школи активно виготовляли капелюшок " Я піклуюся про Землю",брали участь у фотомарафоні "Я роблю невтомно, вміло, хоч мале, та добре діло" та відеолекторії "Навіщо потрібно сортувати сміття". Діти  провели акціі "Я хочу жити в чистому середовищі" , "Дерева- легені Землі» . Долучилися до  Найбільшого уроку у світі з екології та кліматичних змін. Разом з батьками діти займалися благоустроєм власних земельних ділянок,висаджували квіти та дерева.

       Школярі взяли участь в естафеті"Первоцвіти», опанували інфографіку "Бережемо довкілля».

         Здобувачі освіти середньої та старшої ланки детально розібралися у питаннях вторинного використання відходів за допомогою переробки, поліпшення або будь-якого іншого процесу, який дозоляє відходам стати джерелом енергії («Відновлення енергії»).

         Не залишися  без уваги й екологічні проблеми Донбасу.Під час обговорення кожен мав можливість висловити свою думку та внести конкретні пропозиції. Були розробленні можливі шдяхи покращення екології нашого міста.

          Головним девізом усіх заходів стали слова «Підтримуймо чистоту навколо себе — бережімо наше місто і нашу планету для комфортного життя сьогодні та в майбутньому!»

 

Класний керівник 10-а                                      Мирошниченко О. М

Категория: Новини школи | Просмотров: 149 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]