Главная » 2021 » Лютий » 15 » « Я про кохання Вам скажу….»
20:23
« Я про кохання Вам скажу….»

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито  говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

Це свято досить популярне  серед молоді. Існує кілька легенд стосовно  цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.

У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які  висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

У Костянтинівському ЗЗСО №16 у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні  можна приділити більше уваги один одному ,  потурбуватися про близьких та друзів

В усі часи в різних країнах люди різного віку писали вірші та складали пісні про кохання. Кожен по-своєму про це говорив – у залежності від епохи, рівня освіти та виховання.

Тож ,12 лютого 2021 року,у  нашій школі пройшов фестиваль святково та романтично прикрашених плакатів « Я про кохання Вам скажу….»  в яких учні  5-11 класів із задоволенням цитували відомих та знаменитих людей про кохання та почуття…Діти старанно,  романтично та з любов`ю прикрасили їх серденьками .

За допомогою  « чарівного слова»  відомих людей  учні показали, яким  може бути кохання. Жодне інше людське почуття не здатне так надихати людину на створення прекрасних речей. І не важливо, в якому столітті чи в якій країні ти проживаєш, адже кожен підвладний коханню!

                                                                               Педагог-організатор

                                                                    Морозова Тетяна Володимирівна

Категория: Новини школи | Просмотров: 131 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]