Главная » 2021 » Грудень » 20 » Як святкують Новий Рік в різних країнах світу
21:23
Як святкують Новий Рік в різних країнах світу

Рік новий – казковий час,

Хай здивує щастям Вас.

Рік добра і рік кохання,

Тож приймайте привітання:

Будьте добрі та здорові,

Побажаємо любові,

Світла й радощів багато,

Щоб життя було,як свято!

 

20 грудня 2021 року з учнями  4 А класу ЗЗСО№16 у шкільний бібліотеці пройшла бібліотечна година на тему  «Як святкують  Новий  Рік в різних країнах світу».

Мета: створити позитивний настрій у учнів, ознайомити з традиціями святкування Нового року  у різних країнах світу, розвивати допитливість, прищеплювати повагу до національних традицій народів світу.

Зав.шкільною бібліотекою Гецман Г.І. розповіла учням про те, що Новий рік – одне з найзагадковіших свят. Це мабуть єдина знаменна подія, що протягом століть і щорічно відзначається людьми  у всіх країнах і на всіх континентах. Новорічне свято – це завжди чарівна казка, яка дарує людям віру в радість і щасливе майбутнє. Це свято , яке знають, люблять і якого чекають з нетерпінням земляни. Новий рік одне із найочікуваніших свят у році.  За всіх часів у різних народів існували й існують свої власні традиції зустрічі Нового року, своя святкова атрибутика та навіть дата святкування може бути різна.

За допомогою інтернет ресурсів  https://www.youtube.com/watch?v=-1lNcSjYvM4

                                                                https://www.youtube.com/watch?v=OrB2sWg2hPU

діти ознайомились  як святкують  Новий  Рік в різних країнах світу. Після огляду відеоматеріалів з учнями була проведена « Загадкова вікторина ». Усі учні були активними, відповідали на загадки, розказували як у їхній родині зустрічають  це свято.

Зав.шк.бібліотекою ЗЗСО№16   Гецман Г.І

Категория: Новини школи | Просмотров: 137 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]