Главная » 2021 » Листопад » 18 » "Якого кольору толерантність"
20:55
"Якого кольору толерантність"

Останнім часом слово “толерантність” набуло значної популярності і стало міжнародним терміном та важливим поняттям у проблематиці миру. У виховному просторі тема толерантності також відіграє важливе значення.

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, пропаганди принципів терпимості в усіх учасників навчально-виховного процесу

з 15 по 19 листопада у Костянтинівському  ЗЗСО № 16, під час дистанційного навчання,  було проведено онлайн  ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ  під гаслом "Якого кольору толерантність".

Діти 1-4  класів (жовтий колір ) намалювали малюнки на тему «Що таке толерантність» та у своїй творчості зображали  якими би вони хотіли бути у житті по відношенню до інших людей та суспільства.

Учні 5-6 класів  стали учасниками арт- творчості « Складаємо сенкан » в зеленому кольорі. Своїми творами вони виражали ставлення до людяності та терпимості.

Для дітей  7-8 класів (синій колір) була  проведена онлайн виставка постерів «Толерантність- основа безконфліктного спілкування»

Учні  9-11 класів (червоний колір) зняли відео ролики , в яких виразили свою думку на тему  « Що для мене толерантність?»

Толерантність – це насамперед чесність… Це термін, який означає, що ви приймаєте думки інших, навіть якщо не погоджуєтесь. Це мистецтво жити у світі різних людей та ідей, виявляти свою точку зору, але при цьому адекватно сприймати думки інших людей, не порушуючи їх права та свободу.  Водночас толерантність – це не якісь вчинки, поблажливість чи потурання, це – здатність сприймати без агресії інший спосіб життя, поведінку, інші погляди шляхом встановлення довірливих взаємовідносин, співпраці та компромісу.

Тож, будьмо добрішими! Будьмо терпимими! Будьмо толерантними один до одного!

 

 Педагог –організатор  Морозова Тетяна Володимирівна

 

Посилання на відео 

Категория: Новини школи | Просмотров: 126 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]