Главная » 2021 » Лютий » 28 » Хімія – це про100
22:47
Хімія – це про100

Сучасну молодь дуже важко чимось зацікавити, особливо, якщо це дуже складний предмет –хімія.

     Творчі завдання — один з найкращих способів надихнути школярів на навчання, а саме сучасні проекти, в яких учні зможуть застосувати теоретичні знання, проявити творче мислення і попрацювати в команді. Протягом тижня учні 7-А та 7-Б класів Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 створювали буктрейлер «Хімія – це про100!».

        Головне завдання буктрейлера — не стільки розкрити зміст теми, скільки викликати сильні емоції і зацікавлення до її прочитання. Цього можна досягти, вдало скомпанувавши завдання та креативне оформлення.  Візуалізувати зміст теми можна у вигляді набору  ілюстрацій та окремих цікавих фактів. Проект такого формату дає змогу проявити креативність і розкрити свій творчий потенціал кожному учню.

     Семикласники вдало впорались із створенням буктрейлера, особливо увагу приділили виконанню останнього завдання – створення відеоролика на тему «Речовини навколо нас». Учні вдома виконали декілька хімічних експериментів – це доводить розуміння природи хімічних явищ  та вміння обирати та аналізувати найголовніше.

     P. S. Творчі діти, натхненний вчитель…. Хімія – це про100! Дивіться відео і переконаєтесь)

 

Вчитель хімії                                                Ю.С.Бурлачук

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 119 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]