Главная » 2020 » Грудень » 3 » «Хто попереджений – той захищений»
11:32
«Хто попереджений – той захищений»

    1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це можливість дізнатися факти про ВІЛ-інфекцію та втілити знання в практику. Якщо люди розуміють, як передається ВІЛ-інфекція, як їй можна запобігти і усвідомлюють сьогоднішню реальність життя з ВІЛ – вони можуть за допомогою цих знань піклуватися про власне здоров’я і здоров’я інших і допомогти тим, хто живе з ВІЛ. 

Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, яка була задумана навесні 1991 року. Проект "Червона стрічка” було офіційно почато  2 червня 2000 року.

 «Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи в Костянтинівському ЗЗСО № 16.

Діти   5-11 класів  провели  акцію «Червона стрічка» В цей день діти виготовили та надягли  емблеми з червоною стрічкою а також  браслети на руку з написом « Сніду – ні, ми за життя!».  Також учні зробили пізнавальні стінгазети з інформацією про СНІД та ВІЛ-інфекцією в яких надали  корисні поради  про те, що потрібно знати, щоб вберегтися від ВІЛ, як толерантно ставитись до ВІЛ-інфікованих.

     Такі заходи допомагають учням  усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від  цього страшного захворювання та зробити правильний вибір у житті.

                                                                                         Педагог – організатор Морозова Т.В.

Категория: Новини школи | Просмотров: 151 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]