Главная » 2019 » Березень » 15 » Конкурс читців «Тарасів «Кобзар» народу великий дар»
12:23
Конкурс читців «Тарасів «Кобзар» народу великий дар»

Щовесни,коли тануть сніги,

І на рясті просяє веселка,

Повні сил і живої снаги,

Ми вшановуємо пам’ять Шевченка.

13 березня в Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 серед учнів початкових класів пройшов конкурс читців до дня народження Т.Г.Шевченка «Тарасів « Кобзар» народу великий дар»

Мета конкурсу: показати світову велич великого Кобзаря ;розвивати творчі здібності учнів;виховувати любов до краси поетичного слова,бажання подалі знайомитися з творчістю українського поета.

На сцені прикрашений вишитим рушником портрет Кобзаря. Він – як член сім’ї , як найдорожча людина. Учні декламують вірші і цим висловлюють свою шану великому Кобзареві. Хлопчики та дівчатка читають знайомі вірші: «Встала весна …», «Садок вишневий коло хати» , «Заповіт». Звучали і менш відомі твори: «Не гріє сонце на чужині», «Пророк», «Учітеся,брати мої!»

Конкурс оцінювався за віковими категоріями . Переможцями стали Олена Зубенко 2-Б клас, Давид Сагательянц 3-Б клас, Єлізавета Ульянцева 4-Б клас. Всі учасники були нагороджені грамотами. І дорослі , і діти шанують геніального українського поета , художника , борця за волю народу і завжди будуть пам’ятати його заповіти.

Словом шани й любові

Тебе пом’янули.

І народи Вкраїни

Заповітів священних

Твоїх не забули.

Вчитель 4-А класу О.А.Шевченко

Категория: Новини школи | Просмотров: 398 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]