Главная » 2021 » Листопад » 10 » Конкурс рекламних постерів «Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а всі світи»
20:30
Конкурс рекламних постерів «Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а всі світи»

Для учнів 9-11 класів у Костянтинівському закладі освіти І-ІІІ ступенів №16 у рамках тижня української писемності та мови відбувся конкурс рекламних постерів «Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а всі світи».

Мета конкурсу: розширити і збагатити знання учнів про мову та літературу; формувати в учнів розуміння того, що українська мова - наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава; розвивати навички застосування знань з мови та літератури на практиці; виховувати любов до рідної мови, бажання досконало володіти нею, пробудити почуття національної гідності.

Для участі в конкурсі необхідно  було продемонструвати не тільки знання рідної мови та розуміння її значущості, а й рівень володіння  певними мультимедійними технологіями, а саме – вмінням працювати в графічних редакторах. Проявивши художній смак та майстерність, старшокласники створили прекрасні роботи. Хочеться особливо відзначити таких учнів школи: Долженко Роман, Морозов Дмитро, Морозова Дар’я, Павловський Кирило, Шаповалова Анна (9-А клас), Калошин Дмитро, Кохан Аліна, Оніпченко Валерія, Рощектаєв Артем, Поплавець Аліна, Зінов’єва Катерина (10-А клас), Козлова Олександра, Тищенко Олександр, Янченко Богдан, Лінд Поліна, Олійников Сергій (11-А).

Ці діти змогли донести до своїх ровесників, що мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кількатисячолітньої еволюції. Без своєї мови, своєї самобутньої культури не може бути українського  народу.

 

Учитель української  мови та літератури     Олена Бочкарьова

Категория: Новини школи | Просмотров: 117 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]