Главная » 2021 » Жовтень » 12 » « Козацькими стежками»
14:35
« Козацькими стежками»

Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків.

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника та захисниці України. Усі вони дуже взаємопов’язані .
Тож напередодні цього чудового свята,  12 жовтня,  у Костянтинівському ЗЗСО №16 відбулася «Виставка квіткових композицій» до Дня захисника та захисниці України серед учнів  1-4 та 9-11 класів. Всі роботи було виконано на високому рівні з високим образним мисленням і емоційною чуйністю. Представлені роботи у повній мірі розкривали національно-патріотичну тематику цього свята, творчі здібності, художній смак підростаючого покоління та виявили повагу до захисників та захисниць України та рідної Батьківщини.

Протягом дня для учнів 5-8 класів відбувся квест « Козацькими стежками» Команди кожного класу представили назви своїх роїв, емблеми та гасла. Діти із задоволенням брали активну участь у різних конкурсах , давали відповіді на вікторини,  розв`язували завдання , демонстрували  як вони знають  прислів`я та приказки про козацтво , козацькі свята та звичаї.

Перемогу здобув рій « Бджоли» 8-А класу. Усі учасники квесту привітали їх щирими оплесками! Друге почесне місце посів рій  « Козацька чайка» 6-А класу. Трете місце здобув рій « Веселі козачата» 8-Б класу

Учні нашої школи продемонстрували свої знання, обізнаність, кмітливість, спритність, зацікавленість та інтелект , що дає змогу сказати з упевненістю, що доля козацтва України в надійних дитячих руках. 

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

                                  

Педагог-організатор Морозова Тетяна Володимирівна

Категория: Новини школи | Просмотров: 115 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]