Главная » 2021 » Жовтень » 6 » «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності»
20:47
«Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності»

  У ЗЗСО №16 м. Костянтинівка з 1 по 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек  проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек (наказ МОН України від 12.08.2014 № 931). Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбуватиметься під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності».

Головна мета Всеукраїнського місячника сприяння поглибленню пізнавального інтересу учнів до рідного краю як складової України, виховання у них поваги і шанобливого ставлення до історико-культурної спадщини, пробудженню почуття національної свідомості, любові та поваги до своєї Батьківщини.

У шкільний бібліотеці почала діяти  з 01.10.2021р. книжкова виставка « Мій край – моя історія жива». Книги, які розташовані на виставці, своєрідне відображення краси нашої Донеччини, творчих здобутків її мешканців,  історії та культури народів Донбасу, славних козацьких традицій. Книги розповідають про край мужніх,сильних,щирих , розумних людей.

Наш Донецький край  завжди був місцем, де народжувались не тільки герої  звитяжної праці,  а і багатирі духу, щедрі серцем і всебічно обдаровані люді. Добрі традиції наших земляків,пісні, жарти, неповторні витвори народних умільців спонукали створити

04.10.2021 виставку саморобок « У світі творчості. Батьки і діти роблять диво»  На виставці представлені роботи учнів та їх батьків. Багато  саморобок з природного матеріалу, вишивка, папір та інші.

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 186 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]